Custom

Despre noi

Zapper Media

Bucuresti, 021451
Romania

Contactați-ne

ZapperMedia este un magazin online de fotografii, video, pictura, grafica, sculptura, arhitectura, tapiserie, web design, arta populara.

ZapperMedia este locul pe care il cautai pentru a viziona, dar si pentru a cumpara si vinde imagini, fotografii digitale, schite si proiecte de arhitectura sau design, dar si pictura, sculptura sau arta populara.
Aici gasiti fotografii de cea mai buna calitate la preturi accesibile fiind locul de intalnire al celor mai buni artisti si fotografi romani si straini.

Zappermedia.ro este un Site care promoveaza artisti din toate domeniile si operele acestora pe principiul "ALL ART MEDIA"

Site-ul este structurat pe categorii dupa cum urmeaza:
Fotografie - Amintiri, memorii, documentare, creatie, ilustratii, pasiune, culori, portrete si altele 
Pictura - Daca frumusetea iti bucura sufletul daruieste-ti unul din tablourile artistilor nostri!
Grafica - Grafica este una dintre cele mai vechi forme de arta din lume
Design - Cea mai noua arta! 
Video - Prezentari de marketing, spoturi de promovare pentru idei, concepte si produse noi, videoclipuri muzicale si alte prezentari artistice, pe toate le puteti viziona in galeriile noastre.
Webdesign - Internetul şi website-urile sunt viitorul, oferind o nenumarată sursă de clienţi, oferte şi informaţii din întreaga lume. Galeria noastra iti ofera toate elementele de care ai nevoie pentru a-ti concepe un website reusit!
Arhitectura - Iti oferim o gama variata de proiecte de case functionale, cu design modern, la preturi accesibile!
Sculptura - Sculptura este arta de a crea forme tridimensionale în diverse materiale (piatră, marmură, granit, bronz, aur, argint, lemn, teracotă etc.)
Ceramica - Cu rol decorativ dar si practic, obiectele de ceramica sunt cadoul perfect pe care ti-l poti face tie sau celor dragi. 
Tapiserie si broderie - Tapiseria a apărut din dorința de a conferi o dimensiune estetică unui obiect utilitar, ea având inițial menirea practică de a termoizola zidurile reci ale castelelor medievale.
Bijuterii - Poti alege dintr-o paleta larga de bijuterii lucrate manual.
Sticlarie - De la vitralii la piese de mobilier, de la corpuri de iluminat la obiecte pur decorative, sticla ocupa un rol important in domeniul amenajarilor de interior.
Printuri

ZapperMedia face parte din familia de site-uri ZAPPER, membra a Proiectului "The Synergy Webs USA 2011” pe langa familiile de site-uri Builders, Eater si Fair, cu un numar activ de peste 60 de site-uri din domenii precum constructii, divertisment, arta, livrare mancare, anunturi, rezervari, reviste si motoare de cautare. Printre site-urile membre ale Familiei Zapper regasim: zapperdeals.ro, zappernews.ro, zappermusic.ro, zappermovies.ro, etc.