Custom

Termeni și condiții

 

 

Termeni si conditii
Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre zappermedia.ro si utilizatorii sai.
Termenul "Site" reprezinta site-ul www.zappermedia.ro si administratorii sai
Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.zappermedia.ro.
Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. 
 
Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunturi pe www.zappermedia.ro.
Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.
Conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al ZapperMedia.ro 
Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al ZapperMedia.ro 
Ca excepţie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale şi non-comerciale şi nu fac parte din domenii interzise de legislaţia în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil a adresei paginii web la secţiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condiţiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil o legătura directă (link fără nofollow) catre pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă. 
Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părţi terţe. 
Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al ZapperMedia.ro. 
Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi a altor legi aplicabile. 
Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat. 
Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web. 
 
Descrierea serviciilor
ZapperMedia.ro este un Site care promoveaza artisti din toate domeniile si operele acestora. Utilizatorul creeaza un cont personal care contine date despre el ca si artist si posteaza operele (digitale sau nu) pe care doreste sa le comercializeze, rezultand astfel un album personal.  
Produsele/fotografiile care sunt vandute de ZapperMedia.ro nu sunt create de aceasta, avand insa dreptul de vanzare asupra lor obtinut prin cumparare. ZapperMedia, in aceste cazuri, are titulatura de Reseller.
 
Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.zappermedia.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L., care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. 
 
Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, acorzi catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
În locurile unde se permit comentarii, la articole, produse sau alte resurse, ZapperMedia.ro îşi rezervă dreptul de a ignora (a şterge) comentariile care nu îmbunătăţesc conţinutul site-ului, comentariile ce nu au la bază ceva tehnic sau ştiinţific şi conform cu tema discutată, comentariile care nu sunt corecte sintactic, comentariile scrise într-o manieră necorespunzătoare, comentariile ce conţin cuvinte obscene sau care încalcă legislaţia în vigoare şi comentariile publicate sub nume false sau mai multe nume, fără a anunţa în prealabil autorul acestor comentarii. 
Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu ZapperMedia.ro 
Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile ZapperMedia.ro 
Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze sigla ZapperMedia fară acordul expres scris al ZapperMedia.ro
Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului. 
 
Limitarea raspunderii
SITE-UL, SERVICIILE, PRODUSELE SI MATERIALELE DE PE ZAPPERMEDIA.RO SUNT FURNIZATE "CA ATARE" SI "ASA CUM SUNT DISPONIBILE" FARA GARANTII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE. ZAPPERMEDIA DECLINA ORICE GARANTII, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, FARA LIMITARE, GARANTIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE A SERVICIILOR, MATERIALELOR SI A PRODUSELOR. INTREAGA RESPONSABILITATE PRIVIND AUTENTICITATEA PRODUSELOR ( IN MOD SPECIAL IN CEEA CE PRIVESTE FOTOGRAFIILE ) CADE IN SARCINA ARTISTILOR CARE AU POSTAT ACESTE PRODUSE. IN MOMENTUL INCARCARII PRODUSELOR PE SITE, ACESTIA DECLARA CA SUNT AUTORII ACESTORA SAU CA AU PERMISIUNEA EXPRESA DE A LE COMERCIALIZA.
In niciun caz Site-ul si administratorii sai nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la zappermedia.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori. 
 
Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente. 
 
Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.
Cumpararea produselor prezentate pe site-ul zappermedia.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, NU FOLOSITI acest site.
Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa cititi sectiunile urmatoare !
S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul zappermedia.ro, dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
Plasarea comenzii:
Pentru a putea cumpara Clientul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul ZapperMedia.ro.
Clientul este de acord sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea solicitate in sectiunea de inregistrare ca si utilizator.
S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor (vezi Capitol Politica de Confidentialitate).
 
Pretul produselor:
Pretul produselor afisat pe site-ul zappermedia.ro este exprimat  in Lei cu TVA inclus (atunci cand este cazul). Pretul produselor nu include taxa de transport si nici pe cea de ambalare. Taxele de transport si ambalare se achita de catre Client la destinatie, daca se solicita acest lucru.
La cerere, Clientul sau Artistul poate solicita evaluarea produsului supus vanzarii, iar in acest caz Solicitantul va suporta cheltuielile ocazionate cu aceasta procedura. Expertul evaluator poate fi pus la dispozitie de catre zappermedia.ro.
In cazul fotografiilor achizitionate de pe ZapperMedia.ro, site-ul pune la dispozitia Cumparatorului un tool de verificare a autenticitatii acestora. Acesta poate fi utilizat dupa achitarea si descarcarea fotografiilor.
 
Discounturi si promotii:
Ocazional, unele produse pot fi supuse unor promotii si discount-uri. Acestea vor fi specificate pe site si vor fi disponibile pentru perioade limitate de timp.
In cazul in care cumparatorul beneficiaza de un Cupon de discount valid, acesta introduce codul cuponului iar suma rezultata in urma discount-ului dat de Cupon, va fi aplicata asupra produsului comandat.
 
Validarea Comenzii:
In urma adaugarii in cos a produselor, Clientul va primi in mod automat pe adresa de e-mail cu care este inregistrat ca si cont de client pe zappermedia.ro, o Confirmare de Inregistrare a Comenzii cu datele specifice comenzii. Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Client automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Client, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre zappermedia.ro si va fi urmata de o Proforma.
Validarea comenzii de catre zappermedia.ro se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Client prin trimiterea unei Proforme.
Validarea comenzii de catre zappermedia.ro se face doar daca:
1. Datele de Client sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Clientului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.
Doar dupa indeplinirea acestei conditii, Clientul poate efectua plata comenzii, conform modalitatii de plata aleasa.
In cazul unei platii din partea Clientului in conditiile unei comenzi nevalidate de catre zappermedia.ro, zappermedia.ro are dreptul de returnare a sumei in contul Clientului, fiind considerata plata nedatorata.
Zappermedia.ro are dreptul de a anula o comanda care nu intruneste conditiile de validare specificate mai sus. Vezi mai jos si capitol Anularea Comenzii. 
 
Modalitatea de Plata pentru comenzile On-line:
Pentru a efectua plata pentru comanda on-line, aveti de ales intre trei modalitati de plata:
1. OP (Ordin de plata) prin virament bancar: in avans, pe baza de Proforma primita de catre Client pe adresa de e-mail cu care este inregistrat in contul de client, in urma Validarii comenzii de catre zappermedia.ro.
2.Card bancar: dupa confirmarea comenzii Clientul va putea achita comanda utilizand cardul bancar si formularul de plata de pe site.
3. Ramburs: in urma Validarii comenzii de catre zappermedia.ro, este o modalitate acceptata pentru comenzile ale caror sume nu depasesc valoarea de 5000 (cincimii) Lei. Taxele ce decurg din asigurarea si transportul banilor de ramburs, sunt suportate de catre Cumparator. (Vezi Capitol Conditii de Ramburs in Conditii de Livrare). 
 
Modalitatea de livrare:
Livrarea produselor catre Client se face doar prin curier si doar pe teritoriul Romaniei.
In cazul alegerii ca modalitate de plata OP -ul sau plata cu cardul, livrarea produselor catre Client se face doar dupa confirmarea intrarii banilor in contul zappermedia.ro, aceasta fiind considerata si data platii.
 
Taxe de transport si ambalare:
1. Preturile prezentate pe site nu includ cheltuielile ce decurg din taxele de livrare/transport si ambalare.
2. Taxele de livrare/transport precum si cele de ambalare revin in sarcina Clientului si se achita la destinatie de catre acesta.
Disponibilitate stoc:
Stocurile noastre sunt actualizate constant, totusi, ar putea exista mici discrepante intre stocurile existente si cele afisate pe site. Specificatiile stocurilor sunt mentionate in dreptul fiecarui produs in parte. 
Pentru o mai buna comunicare referitoare la disponibilitatea produselor, aveti posibilitatea de a comunica cu noi atat prin mesaj instant in timpul orelor de lucru, cat si telefonic sau e-mail. 
 
Executarea Vanzarii:
Vanzarea este considerata executata in momentul in care sunt indeplinite conditiile referitoare la : Validarea comenzilor ,  Plata  si Livrarea produselor  catre Client.
 
Anularea comenzii:
Comenzile plasate on-line pot fi anulate in urmatoarele cazuri:
1. Fara motiv de catre Client inainte de livrarea comenzii. Acest lucru se poate face fie prin trimiterea de catre Client a unui mesaj prin e-mail de anulare la adresa zappermedia@ymail.com , fie telefonic. In urma anularii unei comenzi, se va modifica si statusul acesteia in contul de Client.
2. La expirarea termenului de plata pentru comenzile ale caror modalitate de plata aleasa este viramentul bancar (O.P.) si / sau cardul bancar si al caror termen de plata mentionat in Proforma este depasit, se anuleaza la data expirarii termenului de plata prin neachitarea proformei.
3. De catre zappermedia.ro, prin neindeplinirea conditiilor de validare a comenzilor (vezi mai sus Validarea Comenzilor)
4. In cazul modalitatii de plata Ramburs, cand Clientul nu este gasit la adresa de livrare specificata in comanda sau refuza coletul la livare.
Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Prezenta clauza opereaza doar in cazul in care repunerea partilor in situatia anterioara este posibila. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
5. Conform prevederilor Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, lit. m) fotografiile digitale nu pot fi returnate: "furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere".
 
Vezi detalii Retur produse.
 
RISCURI SI RESPONSABILITATI
Livrare:
Zappermedia.ro se obliga sa expedieze Bunurile in sistem door-to-door catre Client, in conditile mentionate in Capitolul Livrare Produse.
Transport - Ambalare:
In afara de cazul in care este agreat de zappermedia.ro si Client diferit, zappermedia.ro se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care zappermedia.ro colaboreaza sau catre reprezentantul Clientului.
Zappermedia.ro va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
 
Imaginile produselor:
Imaginile produselor prezentate pe site-ul zappermedia.ro sunt utilizate in conformitate cu legea drepturilor de proprietate intelectuala. Imaginile apartin atat autorilor sau producatorilor reprezentati de catre S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L  /zappermedia.ro in Romania, cu drept de utilizare, cat si imagini proprii. Unele dintre imaginile produselor reprezentate,  pot fi doar cu titlu informativ. Acest lucru va fi in mod expres specificat in continutul de descriere al produselor. Zappermedia.roprin S.C. ZAPPER INTERNET CORP. S.R.L  intelege si respecta dreptul de proprietate intelectuala si de aceea, orice problema legata de dreptul de autor, poate fi sesizata la adresa de e-mail: zappermedia@gmail.com.
 
Originea produselor:
Zappermedia.ro promoveaza si comercializeaza doar produse originale.
 
TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii livrarii (intelegand prin livrare - semnarea de expediere a documentului de transport furnizat de curier si intrarea produsului in posesia curierului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre zappermedia.ro sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.
 
RASPUNDERE
Zappermedia.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre zappermedia.ro a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare sau pentru pierderea produselor.
 
FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.